***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Помагачът на жестокото убийство в София проговорил пред полицията. Руски кораб стреля по търговски в Черно море


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 14 август   

 

Товарният транспортен съд, претърсен в Черно море от съветските Военноморски сили след предупредителна пукотевица, е край крайбрежията на България, демонстрират данните на няколко профилирани уеб страницата за следене на морския трафик. В момента той е близо до нос Калиакра.

***

Това се случи ден откакто Москва разгласи, че един от нейните бойни кораби е стрелял предупредително по товарен кораб в Черно море.

Според вчерашното изказване на Кремъл патрулният транспортен съд на съветския Черноморски флот " Василий Биков " е разкрил автоматизиран огън по товарния транспортен съд " Шукрю Окан ", плаващ под флага на тихоокеанската страна Палау. Причината за стрелбата е била, че капитанът на товарния транспортен съд не е реагирал на командата да спре за инспекция.

***

Като цяло със 70 години закъснява развиването и промяната в БДЖ. Случващото се е в следствие от безхаберието в развиването им. Смених управлението на БДЖ поради резултатите и безхаберието. Това съобщи министърът на превоза Георги Гвоздейков в ефира на Нова телевизия. 

***

Помагачът на жестокото ликвидиране на 41-годишния мъж проговорил пред проверяващи, настояват криминалисти. Това също помогнало за разплитането на случая, написа 24 часа.

***

Случаят е като по учебник. Става въпрос за ликвидиране с персонален претекст, осъществено по изключително нечовечен метод. Следите са напълно умишлено прикрити. Полицията за следващ път потвърди, че има способността да работи експедитивно и обвиненият е хванат. Това съобщи пред бТВ криминалистът Иван Савов, откакто тялото на погубен мъж беше намерено в шахта в центъра на София.

***

Кражба на 70 000 лв. по време на празненство. Сигналът е от врачанското село Гложене, а парите изчезнали, до момента в който ограбените чествали с родственици и другари завършването на сина си.

Извършителят е арестуван.

***

Началникът на отдел Миграция в Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Разград е арестуван по следствие за корупция, съобщи Българска национална телевизия.

***

***

Българки са били измежду експлоатираните дами в гръцкия „ Завод за бебета “ на остров Крит. Това стана ясно в неделя. Става дума за противозаконни осиновявания, донорство на яйцеклетки и фиктивни ин витро процедури в център за ин витро оплождане на острова. Сред десетките дами, открити в центъра има и наши сънароднички.

***

Русия е атакувала рано тази заран Одеска област с ракети и дронове камикадзе. Задействали са се системите за противовъздушна защита в региона и пристанищния град. Областният шеф заяви за минимум трима ранени при офанзивата против град Одеса.

***

Руските минни полета са съществено затруднение за нашите войски, съобщи в оповестено през вчерашния ден изявление за английския в. " Гардиън " украинският министър на защитата Олексий Резников, представен от ДПА.

***

Най-активният вулкан в Европа, Етна, още веднъж предложи зрелищна панорама с изригване, което озари нощното небе. Заради нарасналата интензивност, Националната организация за гражданска отбрана на Италия излезе с публично предизвестие за високо равнище на паника.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР